Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

петък, 25 септември 2015 г.

Доставка на храна до дома за болни или възрастни хора



Искате вкусна и прясно приготвена храна всеки ден за Вас или Вашите родители, но нямате време за това?

 Доверете ни се, ние ще се погрижим да ви отменим в ангажимента, вашите близки да получават редовно храна с високо качество и на достъпни цени. Ние  Ви предлагаме да изберете най-удобния начин да получите храната до Вашия или техния дом. Това ще извършат нашите коректни партньори  специализирани в приготвянето на храна за малки и големи, чрез безплатна  доставка на предварително приготвената храна  в еднократни пластмасови опаковки съгласно държавните стандарти.

Менютата са съобразени с препоръчителните дневни норми за консумация на основните хранителни продукти  и се изготвят по рецептурник, съгласуван със Столична регионална здравна инспекция.

 Предлагаме  разнообразно  меню съставено от -  супа,  основно ястие ,  десерт и салата

на цена  - 8.20 лв. за деня.

      За да се абонирате за доставка на храна до дома е необходимо  да посетите офиса на Социомед Консултинг  намиращ се на ул. Райко Жинзифов бл.10, вх.Б, партер / срещу  Вонномедицинска академия и Александровска болница / за да сключим договор за доставка. Носете на лицето което ще ползва услугата здравен картон, ТЕЛК – решение или  епикриза удостоверяващи неговото здравословно състояние.

  Ако имате близък с подобни проблеми, вижте грижи за болен в нашият сайт.




Няма коментари:

Публикуване на коментар