Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

събота, 21 април 2018 г.

Кой се грижи за нашите близки възрастни или болни хора в България?


Когато сме далеч от дома, при нужда всеки от нас търси начин да помогне на своите близки и роднини. Не рядко прибягваме до помощта на приятели, съседи, децата. А има един доста по-лесен и значително по-ползотворен метод – чрез наемането на професионален социален асистент  или домашен помощник от агенция за социални услуги в България. Общоизвестен факт е, че възрастните и болни хора се чувстват най - добре в собственото си жилище сред познати вещи и в близост до приятелите си. Извеждането им от дома често поражда чувство на отхвърленост и затова социалните агенции предоставят възможност за лечение и професионални грижи за болния у дома.

СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ е агенция, предлагаща голямо разнообразие от услуги в домашни условия. /за подробна информация посетете www.smconsulting-bg.com /

Домашните помощници, които могат да се наемат чрез нас са на разположение да почистят, напазаруват или сготвят на любимите ви хора. За комфорта на вашите близки се предлага също оформяне на маникюр и педикюр, тонизиращ масаж. Ако сте далеч от Вашите близки и не можете да отпразнувате с тях рожденият им ден, ние можем да бъдем до тях и да се ангажираме с организацията на тяхното тържество.

Ако ваш близък има здравословен проблем, осигуряваме почасови, целодневни или денонощни грижи за болен - грижовни болногледачи с опит и чувство за отговорност ще се грижат за най-близките ви хора. Те ще извършват различни видове дейности, осигуряващи необходимите санитарно-хигиенни, битови и социални условия за тях, в зависимост от индивидуалните потребности на всеки.

Огромна радост и удовлетворение ни носи доверието получено от хората, намиращи се в чужбина, когато са далеч от дома и търсят начин да помогнат на своите близки в България, а ние сме успели да им помогнем с един доста по-лесен и значително по-ползотворен метод – чрез наемането на професионален асистент от нашата агенция.

Ако сте далеч от вашите близки, осигурете спокойствие на вас и вашите родители и ОСТАВEТЕ ГРИЖАТА НА НАС!
 
За допълнителна информация:
тел: + 359 886 241 525; +359 895 216 537
Уебсайт: www.smconsulting-bg.com
e - mail: office@smconsulting-bg.com
skype: sociomed_consulting


Няма коментари:

Публикуване на коментар