Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

четвъртък, 1 декември 2016 г.

Отворени врати в Социомед Консултинг

СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ЕООД e агенция за социални услуги.
При нас най-силно застъпени са услугите свързани с болни и стари хора, но предлагаме работа и на коректни детегледачки или домашни помощници.

Вратите ни винаги са отворени, но на 2 декември са отворени за хората, които обмислят да потърсят работа в сферата на социалните услуги. Добре дошли, за да ни зададете въпросите, които ви вълнуват, да се запознаем и може би да поставим началото на дълго и полезно сътрудничество.

Нашите клиенти постоянно се увеличават, затова непрекъснато търсим нови попълнения в екипа си. Може да кандидатсвате за работа при нас, без да имате предишен опит в услугите, които предлагаме. Ще ви предложим обучение, подкрепа, легален и добри условия.

Стараем се да направим така, че новите хора, които се присъединяват към екипа, да са на първо място добри хора. Работата ни е отговорна, но най-важното в нея е човешкото отношение.

Ако чувствате, че сте добър и грижовен човек, не се двоумете и ни изпратете кандидатурата си. Ние ще ви предложим легална работа и коректен договор.

Необходимо е предварително записване. Моля, обадете се на тел: 0886 241 525; 0895 216 537 или пишете на еmail: office@smconsulting-bg.com

Офисът на „Социомед консултинг” се намира на ул. „Райко Жинзифов” № 17, бл. 10, вх. Б, партер, ап. 19

Повече за „Социомед консултинг”, може да разберете на адрес http://www.smconsulting-bg.com/

Ако тази покана, не е актуална за вас, но имате близки, които търсят работа, препратете я, ще ви бъдат благодарни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар